11 Mayıs 2008 Pazar

Dünyanın umuda ihtiyacı var- EDİTÖR

Share it Please

Bugün Pazar. Koca bir haftayı yaşamış olan yorgun ruhlarınızın, dünyayı bir günlüğüne bile olsa unutup, hayat sanki tüm kötülüklerini toprağa gömmüş de size rahat bir nefes alma olanağı tanımış gibi gülümseyerek uyandığınız bir gün.

Bugün Pazar kahvaltısına oturduğunuzda gazetelerinizi bir yana bırakın. İçinizde vicdan azabı duymadan, bu derin nefesi hak ettiğinizi düşünerek ve dünyayı dışarıda bırakarak çayınızı yudumlayın. Kötülüğe sımsıkı kapayın pencerelerinizi. Sokakta yalnızca çocuk kahkahaları, gülümseyerek dolaşan kadınlar, el ele dolaşan aşıklar olduğunu varsayın. Bugün sadece umutlu şarkılar dinleyin, umutlu kelimeler okuyun. Bir günlüğüne ruhlarınızı o sıkışmışlık hissinden kurtarın. Ve o mavi umudun içinize yayılmasına sizi ele geçirmesine izin verin.İnanın hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz. İçiniz umut doldukça dünya da umutla dolacak. Dünyanın hepimize ihtiyacı var. Ve dünyanın içimizdeki umuda ihtiyacı var. İnanın.

Serbest Radikaller umuttan yola çıkarak 3. sayısını sizinle buluşturuyor. Kelimelerini gökyüzünün mavisiyle harmanlayıp, yeni umutlara yelken açıyor.

Keyifli bir Pazar diliyoruz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

SERBEST RADIKALLER umuda acilan bir kapi. Bir Pazar günü siginagi gibi. Hakkini veren, ardindan gelen koca bir haftayi huzur icinde gecirir. Lütfen böyle devam edelim degerli editörüm. Izninizle biraz Latin takilayim: NUNQUAM RETRORSUM (Ölmek var, dönmek yok). PER ASPERA AD ASTRA (Zorluklari yene yene yildizlara). Pazar günlerini hep sabirsizlikla bekleyecegim.

Pirmete

Adsız dedi ki...

açıkçası pek hakkını verdiğim, çok vakit ayırdığım söylenemez gönderdiğim yazılar dışında! lakin, "nunquam retrorsum" konusunda hem fikirim sizinle.
iki kişi kalsak da S.R. eski ya da yeni yazısız kalmayacak dedim fulya'ya. evet dedim.
yavaş gidiyor görünse de böyle iyi. çok iyi. sindire sindire.
hayırlı olsun bir kez daha.

selam olsun yazanlara,okuyanlara.
a.c.

Blogger templates

Blogroll

About